MenS-Computerů

> MenS-Computer is begin 2004 opgericht.

> MenS-Computer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 02083230.

2004 - 2012

MenS-Computer is 8 jaar geleden opgericht door Mardoek Schuurman en Frank Meijer, met als doel mensen op een begrijpelijke, duidelijke en eenvoudige manier te helpen met computerproblemen.

Wij vinden het belangrijk om mensen te laten weten wat er aan de hand is met hun computer en wat wij er mee gaan doen. We streven ernaar om tot een practische oplossing te komen waar vooral de gebruiker, u dus, iets aan heeft.

In de afgelopen twee jaar heeft MenS-Computer zich ontwikkeld tot een ICT-bedrijf dat een totaaloplossing kan bieden aan particulieren, zelfstandigen, verenigingen en bedrijven.
We hebben inmiddels meer dan vierhonderdvijftig klanten in Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Peize, Roden, Leek, Lieveren, Drachten, Assen, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Annen, Gieten, Gieterveen, Veendam, Nieuw-Beerta, Vriescheloo, Sellingen, Slochteren, Warffum, Garrelsweer, Leens, Harkstede, Winsum, Adorp, Sauwerd en Zuidhorn.

We verzorgen inmiddels de automatisering voor een steeds groter wordend aantal winkels en bedrijven, waaronder fysiotherapie praktijken, medische advies bureaus, zorginstellingen, wijkverenigingen, onderwijsinstellingen, een advocatenbureau, een fotograaf, meerdere makelaardijen, hotels en restaurants.

Dagelijks komen er klanten bij en we hopen ook in de toekomst een betrouwbare schakel te kunnen blijven tussen de mens en de computer.