Voip telefonie

VOIP (telefonie)

Voip oplossingen

VOIP (bellen via internet) geeft veel voordelen. Het is goedkoper, je bent veel flexibeler, een nummer is dezelfde dag geregeld (i.p.v. een ordertraject van weken), het is zelf te beheren, doorschakelingen zijn op ieder gewenst moment in te stellen en aan te passen. Waar en wanneer je werkt, je kunt altijd bellen en gebeld worden via je vaste nummer.

De laatste jaren heeft MenS-Computer, in samenwerking met een VOIP provider, veel bedrijven geholpen met de overstap naar VOIP, “vast bellen” via je mobiele telefoon en allerlei oplossing bedacht om de bereikbaarheid te optimaliseren.

Daarbij heb ik oplossingen bedacht om zo weinig mogelijk uitval te hebben. Ik weet inmiddels welke zaken problemen kunnen opleveren, welke oplossing klanten juist niet moeten kiezen en wat de voordelen zijn van allerlei diensten.

Welke routes naar een oplossing het beste zijn, welke lang duren, welke vaak weinig resultaat of voordeel hebben. Of welke voor veel bijkomende problemen zorgen.
Ook Skype for Business wordt steeds populairder. Het bespaart veel reiskosten en reistijd. Vergaderen met wie en waar je maar wilt, maar wel veilig en snel.